Een avond vol vragen….

Op vrijdag 6 januari is er in het Startblok Twentebad Hengelo een pubquiz voor leden georganiseerd in het teken van 100 jaar WS Twente. Met ruim zestig deelnemers was het Startblok goed gevuld en de feestelijke aankleding zorgde al gelijk voor een gezellige sfeer.

In totaal waren er 13 teams die de fel begeerde Quizzelbeker wilden winnen. Hiervoor moesten tachtig vragen zo goed en snel mogelijk worden beantwoord. Dit ging zeer eenvoudig met een GSM waarmee één van de teamleden zich had aangemeld. De vragen waren zeer afwisselend, waarbij veel vragen met de zwemsport en WS Twente te maken hadden.

Om de tien vragen was er een tussenstand te zien, waarbij de top 5 elkaar afwisselde in posities. Rond 23:00 uur waren de tachtig vragen, die door de professionele quizmaster met een vleugje humor waren gesteld, beantwoord en werd het winnende team bekend gemaakt.

Het winnende team, “Vergaande glorie”, had de meeste punten verzameld, waarmee ze de felbegeerde trofee inclusief een medaille en een bitterbalgarnituur wonnen.  De tweede plaats was voor het team “Meedoen is belangrijker dan winnen” en de derde plaats was voor “Tubbies”.

Na de quiz was er nog tijd voor naborrelen, waar goed gebruik van werd gemaakt. Al met al was het een supergezellige avond voor de deelnemende jeugd tot seniorenleden.

1 thought on “Een avond vol vragen….

  1. Een gave avond. Zeker iets om er een jaarlijks festijn van te maken. Dus hulde aan de initiatiefnemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *