Jubileumsite WS Twente

Sponsor een evenement door middel van een donatie

In het kader van 100 jaar WS Twente zal in het seizoen 2022/2023, verschillende activiteiten worden georganiseerd. Denk hierbij aan:

  • Een spelletjesochtend
  • Een Pub-quiz
  • Een Slot-eindfeest

Om er onvergetelijke evenementen van te maken is er geld nodig. Wil je hierbij een steentje bijdragen, dan is het mogelijk om een bedrag naar keuze te doneren. 

Sponsor met SponsorKliks

klik op het logo van Sponsorkliks. Er verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Mediamark en Booking.com.
Elke aankoop bij een van deze bedrijven ontvangt WS Twente een commissie terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

LET OP !!

Het betalingsplatform wordt mogelijk gemaakt door WhyDonate. Zij vragen om een fooi om het platform in de lucht te houden. Het minimale bedrag voor deze fooi is €1,- en komt boven op het bedrag dat je wilt doneren.

De donaties zullen worden uitgevoerd door een Externe betalingsverwerker (Mollie Payments). De kosten voor gebruik van het betalingssysteem zijn 1,9% + €0,25 per transactie. Dit wordt van het gedoneerde bedrag ingehouden.