Een zwemwedstrijd voor vroege vogels

Zondag 6 november ging de wekker bij veel zwemmers erg vroeg. Om 08.00 uur begon namelijk de interne zwemwedstrijd in Borne. Daar maakten 68 zwemmers goed gebruik van!

Badopbouw is snel gegaan met veel vrijwilligers

Voor sommige zwemmers was het de allereerste keer dat ze meededen aan een wedstrijd. Dat was voor hen een spannende gebeurtenis. Gelukkig waren er veel trainers, begeleiders, vader en moeders aanwezig om iedereen te helpen waar het nodig was.

Na de vlinderslag en schoolslag was het even tijd voor een korte pauze. Voor alle zwemmers was er iets te drinken en er was ook voor iedereen een stukje fruit om te eten. Aan de toeschouwers was ook gedacht. Voor hen was er koffie/thee met iets lekkers te verkrijgen bij de catering.

In de pauze mocht er natuurlijk heerlijk gespeeld worden in het water.

Dan een kwartiertje later was het tijd om de rugslag en de vrije slag te gaan zwemmen. Als afsluiter van de wedstrijd waren de zwemmers die mee wilden doen verdeeld in zes groepjes om mee te kunnen doen aan de fun-estafette.

Toen was het tijd om je om te kleden en naar het clubhuis te gaan voor een broodje knakworst. Ondanks dat het voor een zondagmorgen aan de vroege kant was, is er zeer genoten van de wedstrijd door de zwemmers en toeschouwers.

Alle vrijwilligers die deze ochtend hebben geholpen:

Dank jullie wel voor alle hulp!

Zonder jullie kan deze ochtend  en de zwemclub niet bestaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *